NASA Space Foods - Űrhajós ételek

Strawberries - Eperszemek

A csomagolás:
Az ezüstszínű zacskóban, szinte légmentesen vannak lezárva az eperszemek. A zacskóban kb. 32-35 szem eper van, ezeknek a nettó tömege kb. 14 gramm.
A szárított eperszemek picit zsugorodtak, de nem vészesen. Így kiszárítva a súlyuk kb. 0,3-0,5 gramm körüli mérettől függően.

Érzékszervi vizsgálatok:
- illat: visszafogott eper illat, de enyhén kiérezhető a szárítás eredménye.
- állaga: könnyű, pur-habra hasonlító állag. Összenyomható. A felületén látszanak az eredeti textúrák, a magok, és a rostozat.
- íze: a szájba véve először alig lehet érezni az ízét, de egy pár másodperc elteltével friss, egy picit fanyarkás eper íz érezhető. Ahogy a gyümölcs veszi vissza a nedvességet, úgy szabadulnak fel az ízek is. Érdemes úgy fogyasztani, ahogy a leíráson szerepel, úgy a legjobb az íze.

Bel tartalom: Tartalmaz szénhidrátot, A vitamint, C vitamint, és vasat, de nem tartalmaz kálciumot, fehérjét, zsírt. Egy zacskónyi eper 50 kalóriát tartalmaz.

Összességében egy különlegességet kóstolhatunk meg, de mivel az energiatartalma kicsi, ezért csak főétkezés utáni csemegének tudom ajánlani. A vételára magas, egy embernek éppen elegendő. Ha valaki szereti a különleges, speciális ételeket, akkor kóstolja meg, de csak úgy szerintem nem éri meg megvenni. Mi eBay-ről szereztük be, kb. 2,5 hét alatt ért ide, és egy zacskó kb. 900-1000HUF-ba került.

Értékelés: 8/10

 

 

Írta: Interpol, 2010 február 25.

A leírásban szereplő adatok és képek csak a szerző engedélyével használhatóak fel!

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Mecsek Airsoft Team© - minden jog fenntartva!

2007 - Pécs

mystat

Softair.hu a Magyar airsoft fórum

 
   
   
Anti Spam