NASA Space Foods - Űrhajós ételek

Ice Cream Sandwich - Vaníliás jégkrém szendvics

A csomagolás:
A csomagolása ugyanaz, mint az eperszemeknek. Kibontva a jégkrém szendvics egy zsírpapír-szerű csomagolást kapott, ami keresztben fel van vágva. Először nem tudtuk elképzelni miért, aztán leesett, hogy a súlytalanságban a morzsák elrepkedését ezzel akadályozzák meg. Hiába, egy jó tervezőmérnök felbecsülhetetlen. A jégkrém szendvics nettó tömege 31 gramm.

 

Érzékszervi vizsgálatok:
- illat: enyhe csokis keksz és domináló vanília illat érezhető. Mellékillat nincs.
- állaga: a keksz extra ropogós, határozott mozdulattal törhető, viszont töréskor erősen morzsálódik. A keksz súlya minimális. A jégkrém töltet nagyon könnyű, enyhén porlik, de jól tartja a szerkezetét. Összenyomható egy darabig, de egy bizonyos erő fölött szinte robbanásszerűen porlik. Az egész szendvicset a kezünkbe véve olyan érzésünk lehet, mintha valami makettet fognánk a kezünkbe.
- íze: a keksz íze fantasztikus! Markánsan csokoládés, a szájban szétomlik, és sokáig érezhető az íze. Mellékíz nincs. A jégkrém töltet szintén fantasztikus, ehhez foghatót még életemben nem ettem. A szájban selymesen feloldódik, szétfolyik, és kellemes friss tejszín és enyhe, nem túl erős vanília íz érezhető. Mellékíz, vagy egyéb kellemetlen utóíz nincs.

Bel tartalom: tartalmaz fehérjét, zsírt, szénhidrátot, A vitamint, kalciumot, de nem tartalmaz C vitamint és vasat. Egy jégkrém szendvics 210 kalóriát tartalmaz.

Összességében az eddigi legkülönlegesebb desszert, amit az életben eddig ettem, és az egyik legfinomabb is. Még nem volt szerencsém ilyen csokis kekszet, és ilyen vanília krémet kóstolni. Vételára magasabb, mint az eperé, kb. 1200-1400HUF körül vettük meg ebay-en, és ez is 2,5 hét alatt érkezett meg. Saját véleményem szerint a pénzét megéri, mert sokkal jobb íze van, mint az itthon megvehető bármelyik jégrémnek.

Értékelés: 10/10

 

Írta: Interpol, 2010 február 21.

A leírásban szereplő adatok és képek csak a szerző engedélyével használhatóak fel!

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Mecsek Airsoft Team© - minden jog fenntartva!

2007 - Pécs

mystat

Softair.hu a Magyar airsoft fórum

 
   
   
Anti Spam